Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workation Ibiza

23 mei - 27 mei

Workation Ibiza
23 – 27 mei
speciaal voor ondernemers uit de beautybranche

2 – 7 juni 2023
In samenwerking met Angelique de Roos
2 – 6 oktober 2023

Wil jij:
– Tijd en ruimte voor jezelf?
– Perfect verzorgd worden in een luxe authentiek landhuis op Ibiza?
– De balans opmaken voor jezelf, waar sta je en wat wil je?
– Systemisch kijken naar je onderneming en jouw leiderschap?
– Ont-dekken wat dit voor invloed heeft op je privéleven?
– Met professionals sparren over jouw plannen?
– Tools krijgen om met volle kracht weer naar huis te gaan?
– Een nieuw script installeren?
Dan is dit jouw reis!
Een transformatie reis voor jou, de ondernemende professional.
Combineer persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling met rust, ruimte en nieuwe energie.
Omdat je los wilt komen van de hectiek thuis. Geen verplichtingen, tot rust kunnen komen en ontzorgd worden.

Deze mooie reis neemt je mee de versnelling in. Heel bewust keuzes maken, grenzen stellen, flexibel zijn en je realiseren dat je pas voor een ander kunt zorgen als je eerst zorgt voor jezelf.
Voel jij dat dit bij jou past en wil je de volgende stap maken? Laat mij dat weten en ik ontmoet je graag.

Neem een optie om zeker te zijn van je deelname. Je kunt kiezen voor een gedeelde kamer of een privé kamer.

Er zijn verschillende kamers met allemaal hun eigen charme. Kamers met 2 eenpersoonsbedden kunnen gedeeld of privé geboekt worden. Kamers met tweepersoonsbed mogen onder voorwaarde gedeeld worden.

Ik maak gebruik van een prachtige finca met een authentieke sfeer. Deze heeft 7 slaapkamers die gedeeld en privé geboekt kunnen worden. In deze finca delen de kamers een heerlijke badkamer met maximaal 1 andere kamer.
Je kunt 3 weken een optie nemen en neem ik contact met je op als er een reservering komt die interesse heeft in jouw geopteerde kamer.

Prijzen:

Ik maak gebruik van een prachtige finca met een authentieke sfeer.

Casa Rural CasFerrer heeft 7 slaapkamers die gedeeld en privé geboekt kunnen worden. In deze finca delen de kamers een heerlijke badkamer met maximaal 1 andere kamer.

Je kunt 3 weken een optie nemen en neem ik contact met je op als er een reservering komt die interesse heeft in jouw geopteerde kamer.

Prijzen:

23 – 27 mei 2023 Speciale editie voor de Beauty Branche, max 6 deelnemers -> privé kamer 1899,- inclusief alle drankjes in de finca/ontbijt/lunch. ‘s avonds dineren we in het nabij gelegen restaurant Aubergine. *

2 – 7 Juni 2023 Speciale editie met Angelique de Roos: Creatief intuïtief ondernemen. max 12 deelnemers. Gedeelde kamer 1299,- privé kamer 1899,- inclusief alle drankjes in de finca/ontbijt/lunch. ‘s avonds dineren we in het nabij gelegen restaurant Aubergine. *

2 – 6 Oktober 2023 gedeelde kamer 1299,- privé kamer 1899,- inclusief alle drankjes in de finca/ontbijt/lunch. ‘s avonds dineren we in het nabij gelegen restaurant Aubergine. *

Heldere en transparante communicatie, ik houd ervan. Ik laat je weten wat je rechten en je plichten zijn als je meegaat met deze  reis.

Hier alvast een deel:
Na betaling van 30% van de reissom is de reservering van jouw kamer definitief.  De restbetaling betaal je 6 weken voor aanvang van de reis. (mag contant) Een zakelijke factuur valt onder businesscoaching.

Als je om welke reden dan ook plotseling niet mee kunt, mag je in overleg jouw plaats overdragen aan iemand anders.
Annuleren kan tot 6 weken voor aanvang van de reis. Een annulerings- en reisverzekering is verplicht bij deelname.
De reis start en eindigt bij de poort van de finca.

Het is je eigen verantwoording om je vlucht te boeken.

Bijkomende kosten:

* 21% btw bij een zakelijke factuur
* vlucht, transfer, diner
​* verzekeringen

Wil je je vlucht en transfer / huur auto laten regelen door een reis professional? Dat kan!  Ik breng je dan in contact met een professionele Travel Counsellor, persoonlijke service gegarandeerd.

“Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen”


​Waarop heb jij invloed in jouw leven? Ben je tevreden en wil je dat het zo blijft of heb je issues waar je mee aan de slag wilt gaan. Je bent van harte welkom om jouw wensen aan ons mij te leggen. Elke reis is anders en gaan er diverse mensen mee. Wat ze allemaal gemeen hebben is de bereidheid om open te staan voor het onbekende.
Uitdagingen aan te gaan en de verbinding met zichzelf en anderen op te zoeken.  Aan deze reis gaat een intake vooraf of voor dit voor jou de beste reis is.  In de campo van Ibiza staan prachtige authentieke finca’s. Laat je dagelijkse leven even achter je en ervaar persoonlijke transformatie en groei in een veilige en ondersteunende omgeving, te midden van de prachtige natuur op Ibiza.

De kracht van jouw EQ ontdekken via paardencoaching is het hart van deze reis. In juni 2023 ga ik dit combineren met een creatieve topondernemer Angelique de Roos. Zij voegt aan het  programma een zeer bijzonder element toe: Art Journalling.

Daarnaast is er ruimte voor:
– spiegelcoaching
– Lego® Serious Play®
– systemisch werk door tafelopstelingen en vloerankers
– doorbreken van patronen en overtuigingen die je belemmeren
– Verbetering van de relatie/communicatie met jezelf en anderen
– ontspanning in drukke tijden
– balans in hoofd, hart en lijf

– mindfulness en ademwerk.
– culinair puur en vers genieten
– thuiskomen met vernieuwde energie en een nieuw script
– opdrachten aangepast op jouw persoonlijke situatie

Samen kiezen we wat het beste is voor jou. Deze mooie reis neemt je mee de versnelling in. Heel bewust keuzes maken, grenzen stellen, flexibel zijn en je realiseren dat je pas voor een ander kunt  zorgen als je eerst zorgt voor jezelf.

Deze workation is een individuele reis die je maakt waarbij ik gebruik maak van de groepsdynamiek. Tijdens een intake kijken we dan ook samen of deze reis de perfecte keuze is voor jou.
Voel jij dat dit bij jou past en wil je de volgende stap maken? Laat mij dat weten en ik ontmoet je graag.

In de exclusieve en authentieke landhuizen op het eiland Ibiza word je voorzien van alle warmte en geborgenheid.

Ik heb op Ibiza inmiddels een hartverwarmend team van mensen om mij heen verzameld die er alles aan doen om jouw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. We zorgen iedere dag voor een ontbijt en lunchfeest op tafel, met verse producten. Er wordt puur en vers gekookt met lokale producten, Eerlijk en heerlijk, met groenten, vis en kip. Speciale wensen zijn natuurlijk bespreekbaar, Annet heeft zelf een Allergie, dus snapt als dat een punt van aandacht is. Voor het diner verplaatsen we ons naar het nabij gelegen Aubergine.*

De authentieke finca (boerderij/landgoed) biedt luxe slaapkamers met fijne badkamers. Er is een heerlijk zwembad omringt door het typisch Ibiziaanse landschap. Een  citrusboomgaard en een prachtige tuin met chill-out ruimtes, een terras en outdoor (lounge)-ruimte bieden rust en ruimte waarin je genieten kunt van deze bijzondere reis. Er is voor de liefhebber vrije tijd om het eiland te verkennen, we kunnen je helpen met een passende aanbieding voor een huurauto.

“Als je doet wat je deed, hoe kun je dan een andere uitkomst verwachten?

Maak en installeer een nieuw script”​

Twijfel jij?
Misschien weet je niet waar je aan gaat beginnen, in een groep mensen die je helemaal nog niet kent en wellicht is dit de eerste keer dat je alleen vliegt. Dat kan spannend zijn.
Het is fijn om bij twijfel de ervaringen van anderen te horen en misschien ook gewoon even te bellen en kennis te maken.

En het is helemaal niet erg als je er nog niet klaar voor bent. Dat bedenk je met je ratio, je hoofd. Jij voelt in je hart wanneer het tijd is om dit aan te gaan. Stuur me dan een bericht.

De maandelijkse workshop ontmoet jezelf d.m.v. paardencoaching is een goede start om te ervaren of we een klik hebben. Kijk bij aanbod voor data.

  Gegevens

  Begin:
  23 mei
  Einde:
  27 mei

  Locatie

  Workation Ibiza
  Finca Ibiza Spanje

  Organisator

  Annet Schram
  Chat openen
  1
  Hi, Annet hier 👋
  Wat kan ik voor je doen?